HRV | SLO
Trai
 
23.03.2012
MAVI KAN oduševio okupljene u Vip Clubu!
 
 
Mavi Kan sinoć je koncertom u Vip Clubu oduševio sve okupljene! - novi album 'KaoSarajevo' u prodaji -


Koncertna promocija novog, upravo objavljenog albuma 'KaoSarajevo' održana sinoć u prepunom Vip Clubu pred odlično raspoloženom publikom sjajno je predstavila novi materijal, ali i, nakon predugog izbivanja, potvrdila Mavi Kan kao izvanrednu koncertnu atrakciju.

Unatoč gužvi i poprilično visokoj temperaturi u ispunjenom Vip Clubu publika se trudila biti što bliže pozornici i gotovo podijeliti s bendom užitak u glazbi.

Pjesme s prvog albuma'Ornamental' izmjenjivale su se s novim djelima, a na pozornici im se nekoliko puta, uz gitarističkog majstora Damira Kukuruzovića, pridružio i u Zagrebu omiljeni gost Zoran Predin.

Nadahnuta izvedba benda predvođenog sjajnom vokalisticom Sakin koja je tijekom cijelog koncerta savršeno prenosila publici emocije popularnih sevdalinki medu ostalima 'Što te nema', 'Kraj potoka, bistre vode','Noćas mi srce pati', ali i sjajnih autorskih pjesama poput aktualnog singla 'Šta mi fali' ili 'Bolje ti je idi' i 'Dođi dragi' koje je publika s oduševljenjem prihvatila činila je sinoć Vip Club mjestom na kojem se moralo biti.

Sjajni Damir Kukuruzović cijeloj je svirci dao svoj specifičan gipsy swing 'štih', a Zoran Predin je s očitim užitkom na bisu još jednom u duetu sa Sakin izveo pjesmu 'Lijepa Hanuma' koju pjeva i na albumu 'KaoSarajevo'.

 

Jučerašnji koncert Mavi Kan sjajna je uvertira u njihove buduće koncertne aktivnosti o kojima ćemo pravovremeno obavještavati.