HRV | SLO
Trai
 
28.05.2012
KYLIE OBJAVILA NOVI SINGL ‘TIMEBOMB’
 
 
Kao najveće i najnovije iznenađenje...


Kao najveće i najnovije iznenađenje, Kylie je jučer objavila svoj potpuno novi singl 'Timebomb', u sklopu projekta K25 – kojim kroz cijelu godinu slavi svojih 25 godina na glazbenoj sceni.

Uz pjesmu, koja je prava plesna bomba, prošli je mjesec u londonskom Soho-u snimljen i video spot, u režiji Christiana Larsona. Samo snimanje prouzročilo je pravi kaos dok je Kylie prolazila nekima od najprometnijih ulica Londona, u svojim legendarnim 'vrućim hlačicama'. Spot se već sada može pogledati na www.kylie.com.

U sklopu projekta K25, Kylie je do sada na svojoj web stranici svaki mjesec objavila po jedan video iznenađenja. Također, nastupila je na Anti Tour koncertima, u malim intimnim klubovima, u Melbourneu, Sydneyu, Manchesteru i Londonu, gdje je izvodila pjesme koje rijetko izvodi na turnejama i nastupima, uključujući niz pjesama koje su objavljene kao B-strane singlova.

Kylie će nastupiti na koncertu povodom dijamantne obljetnice engleske kraljice Elizabete II, 4. Lipnja u Buckinghamskoj palači, a istoga dana u prodaji će se naći nova “The Best of Kylie Minogue” kompilacija, koja donosi kolekciju omiljenih pjesama popularne australske pjevačice.

No, uskoro nas čekaju nova iznenađenja u sklopu project K25, o kojima ćemo vas na vrijeme obavijestiti.